Workshops bloemschikken in het atelier van De Pomander

Sinds vorige winter zijn we met De Pomander gestart maandelijks een workshop bloemschikken te organiseren. De lessen worden gegeven door Nathalie, één van onze drie verkoopsters. Nathalie volgde tien jaar geleden een opleiding tuininrichting en bloemschikken. Sindsdien is ze bijna dagelijks bezig met het werken met planten en bloemen.

De workshops kennen een groot succes. Daarom mag je je binnenkort verwachten aan twee-wekelijkse sessies. Voorlopig moeten we het stellen met een maandelijkse workshop.

Iedere maand wordt een workshop voorgesteld binnen een passelijk seizoens-thema. We proberen hierbij zoveel mogelijk grondstoffen te selecteren die vrij in ieders tuin of in het bos te vinden zijn. Niet alleen om het kostenplaatje te drukken, maar ook om tijdens de zoektocht naar materialen reeds feeling te geven met onze natuur. Geen zorgen voor mensen die om één of andere reden hier niet kunnen in slagen Er is steeds de mogelijkheid om een volledig pakketje grondstoffen bij De Pomander aan te kopen. De prijs varieert uiteraard naargelang het werkje. Best reserveer je reeds een paketje bij de inschrijving. We kunnen niet steeds garanderen dat alles op de dag zelf nog voorhanden is in onze winkel. Je geplaatste bestelling zal op je wachten op de avond van de workshop in het atelier.

isabelle muhring - 2010 - VDAB CC