Ons volledige assortiment bloemen, planten, accessoires wordt ieder seizoen aangepast. Eénmaal per maand stellen we nieuwe bloemstukken en boeketten voor. Uiteraard kan je op ieder moment je eigen bloem-arrangement samenstellen.

Eva Solo vazen

De Solitaire serie. Gebruik ze samen of los. De romantische Solitaire vazen zijn bedoeld voor een enkele bloem, ze zijn verkrijgbaar in dezelfde kleuren als Florentine. Prijs: 150.00 €/stuk

Eva Solo vazen

Vazen Sea side

Kosta Boda is met zijn karakteristiek en voortreffelijk design één van de toonaangevende glasblazerijen ter wereld geworden. Kjell Engman, Göran Wärff, Bertil Vallien, Anna Ehrner, Ulrica Hydman - Vallien. zijn beroemde ontwerpers die tegenwoordig bij Kosta Boda werken. Zij maken kunst en gebruiksvoorwerpen van kristal. Het bedrijf omvat drie glasfabrieken in de plaatsen Kosta, Boda en Åfors. Deze vazen behoren tot ontwerpen van Ontwerpen van Göran Wärff. Ze meten resp. 28 cm en 12,5 cm in de hoogte.

Vazen Sea side

Grobal zelf-bewatering-bloempot

De Grobal is een unieke bloempot voor mensen die al eens vergeten de planten water te geven of die de neiging hebben teveel water te geven. De innoverende technologie van zelf-bewatering werd geÏntegreerd in een minimalistisch-gewelfde vorm. Het design staat op naam van Karim Rashid. De plant onttrekt water vanuit het onderliggend water-reservoir. In een klein venster kan men het waterniveau aflezen en een smalle opening bovenaan maakt het de gebruiker makkelijk om bij te vullen.

Grobal zelf-bewatering-bloempot
isabelle muhring - 2010 - VDAB CC